Amsterdam Schiphol iPlane Vluchtinformatie - Eindhovenm, Rotterdam Netherlands Airport 下载

Amsterdam Schiphol iPlane Vluchtinformatie - Eindhovenm, Rotterdam Netherlands Airport

  • 分   类:旅游
  • 是否收费:免费
  • 年龄要求:4+
  • 开发者:Shun Wan Tang
  • 星级   级:

  • 评   分:0.00
  • 下载量:3933次
  • 发   布:2024-02-12 18:08

手机扫码免费下载

#截图

#简介

Actuele vluchtinformatie

Het is nooit fijn wanneer een vlucht vertraagd is. Het vliegschema op iPlane is daarom altijd actueel en geeft ook de vluchten weer met vertragingen, maar ook de uitgeweken vluchten. U weet dus altijd precies waar u aan toe bent als u van plan bent te vliegen of simpelweg iemand op wilt halen. De huidige vluchtstatus van uw vlucht kunt u dankzij dit vliegschema gemakkelijk en snel raadplegen.

Vliegschema Schiphol

In het bovenstaande schema staan alle vluchten die op korte termijn zullen vertrekken of aankomen op Schiphol. Deze is automatisch gesorteerd zodat de meeste actuele vlucht bovenaan de lijst staat. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf naar een vlucht te zoeken, met behulp van de zoekopties bovenaan het vliegschema. U kunt dan bijvoorbeeld zoeken op welke dag de vlucht aankomt of vertrekt, maar ook waar deze vandaan komt, welke vliegmaatschappij het is of welk vluchtnummer de vlucht heeft.

Per vlucht is er zoals hierboven te zien veel informatie beschikbaar. Zo kunt u duidelijk zien waar de vlucht naar toe zal vliegen of waar deze vandaan moet komen. Uiteraard is ook aangegeven wat de huidige vliegtstatus is. Wanneer u op details klikt, is er nog meer informatie beschikbaar.

Real-time Netherlands flight information.

Flight arrival and departure time, flight status and destination are synchronized with your iPhone (iPhone 6, iPhone 6 Plus) and iPad.

Cover all Civil airports in Netherlands

Features:

? Advanced search tools for flight, status and destination information. Simply enter ANY keywords to filter out your flight.

? Universal - natively support both iPad and iPhone

? Friendly - show airline tail for the ease of looking for your flights.

All flight information at your fingertips!

版本更新内容:
This app has been updated by Apple to display the Apple?Watch app icon.

iPlane is rebuilt with new design and provides the most comprehensive flight information ever in the App Store!

? Displayed all details about your flight, airline and the a

相关TAG: 导航 旅游